فراخوان ششمین دوره جایزه عکس شید

sheed

شید (به معنای نور و روشنایی) یک جایزه مستقل و تخصصی عکاسی است که هر سال به یک عکاس در حوزه عکاسی مستند اجتماعی اعطا می‌شود. این جایزه هر سال توسط سایت عکس آنلاین برپا می‌گردد.

آیین نامه ششمین دوره جایزه شید
– همه‌ی عکاسان آماتور و حرفه‌ای از سراسر جهان می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.
– در ششمین دوره جایزه شید در «بخش رقابتی» تنها «مجموعه عکس» در ژانر «مستند اجتماعی» پذیرفته می‌شود. تمامی مراحل ثبت نام و ارسال آثار و اطلاع رسانی جشنواره از طریق سایت عکس آنلاین صورت می‌گیرد.
– در ششمین دوره جایزه شید تنها مجموعه عکس‌هایی پذیرفته می‌شوند که در محدوده جغرافیایی ایران عکاسی شده باشند. در مورد مجموعه عکس‌های مستندی که درخارج از کشور عکاسی شده‌اند تنها آثاری پذیرفته می‌شوند که موضوع آن‌ها بطور مستقیم با «ایران» یا «ایرانیان» در ارتباط باشد.
– مجموعه عکس‌ها باید در سال ۲۰۱۵ میلادی (۱۱ دی ۱۳۹۳ لغایت ۱۲ دی ۱۳۹۴) عکاسی شده باشند. در مورد مجموعه‌های بلند مدت که در بازه زمانی بیش از یکسال گذشته عکاسی شده‌اند، حداقل ۳ فریم از عکس‌های مجموعه باید در سال ۲۰۱۵ عکاسی شده باشد.
– هر عکاس حداکثر با ۲ مجموعه عکس و هر مجموعه شامل ۷ تا ۱۵ فریم عکس می‌تواند در جایزه شید شرکت کند.
– آثار فقط باید بصورت Jpeg ارسال شوند و اندازه ضلع بزرگ حداقل ۱۰۰۰ پیکسل و حداکثر ۲۰۰۰ پیکسل باشد. ترتیب اولویت عکس‌های یک مجموعه بر اساس نامگذاری فایل‌ها خواهد بود.
– تمامی عکاسانی که آثارشان به مرحلهٔ نهایی داوری راه یابد موظف هستند اصل فایل (عکس خام خروجی دوربین) را برای هر فریم تحویل دهند. در غیر این صورت اثر از ادامه داوری حذف خواهد شد.
– آثار ارسالی باید فاقد هرگونه کادر، قاب، حاشیه، پاسپارتو یا لوگو، آرم یا هر نشانهٔ دیگری باشند. هر عکس باید به صورت فایل مستقل آپلود شود و نباید دو عکس یا بیشتر توسط نرم‌افزار در یک کادر چیده شوند.
sheed-guide– هیات داوران بر اساس تمام فریم‌های ارسال شده به یک مجموعه داوری خواهند کرد و امکان انتخاب از میان عکس‌های ارسال شده از یک مجموعه برای داوران وجود نخواهد داشت. ارسال عکس‌های ضعیف برای بالاتر بردن تعداد عکس‌های یک مجموعه ممکن است منجر به حذف کل یک مجموعه بشود.
– مجموعه‌ها باید شامل متنی شامل عنوان و توضیحات کلی مجموعه و زیرنویس عکس (کپشن) برای تک تک عکسهای ارسال شده باشد. عنوان، توضیحات و زیرنویس هر مجموعه باید در قالب یک فایل WORD داخل فولدر عکس‌ها ارسال شود. مجموعه‌هایی که فاقد این اطلاعات باشند داوری نخواهند شد.
– دستکاری و ویرایش ساختاری در عکس‌ها مجاز نیست و عکاسان تنها می‌توانند در حد استانداردهای پذیرفته شدهٔ عکاسی مستند و فتوژورنالیسم اقدام به ویرایش و ادیت عکس‌ها بکنند. ویرایش عکس‌ها تنها در حدی که به اصالت تصویر خدشه وارد نکند مورد قبول است. هیچگونه ترفندی که جنبه مستند بودن عکس را مخدوش نماید مورد قبول نیست. اصلاح رنگ، کنتراست، تیرگی و روشنی، کراپ در عکس‌ها در حدی که اصالت عکس را تغییر ندهد قابل قبول است. تشخیص نهایی این مساله به عهده هیات داوران است.
– برگزار کننده حق دارد در هر مرحله‌ای از پروسه برگزاری جشنواره، فایل اصلی عکس ارسال شده را از عکاس درخواست کند. ارسال اثر توسط عکاس و شرکت در جشنواره به منزله اعلام مالکیت معنوی عکس‌ها است. در صورت اثبات خلاف این امر در هر مرحله‌ای، عواقب حقوقی و جزایی آن به عهده شرکت کننده است.
– هزینه ورودی برای ارسال ۱ مجموعه مبلغ ۲۰ هزار تومان و برای ارسال ۲ مجموعه مبلغ ۳۵ هزار تومان است. هزینه‌های دریافتی صرف برگزاری جایزه خواهد شد.
– پس از پرداخت ورودی و تایید آن به صفحه ارسال آثار هدایت خواهید شد. در این صفحه وارد نمودن شماره تراکنش پرداختی ضروری است.
– عکاسان باید مجموعه عکس‌های خود را حداکثر تا پایان ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۴ (۳۰ ژانویه ۲۰۱۶) بصورت اینترنتی ارسال کنند. با پایان مهلت ثبت‌نام امکان ارسال آثار غیرفعال خواهد شد. مهلت ارسال آثار تحت هیچ شرایطی تمدید نمی‌شود.
– ارسال آثار به معنای پذیرش تمامی مقررات این جشنواره و تصمیم‌گیری در مورد مسائل پیش‌بینی نشده به عهده برگزارکننده است.

گاهشمار
آخرین مهلت ارسال آثار: پایان ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۴ – (مهلت ارسال آثار تحت هیچ شرایطی تمدید نخواهد شد)

جوایز
جایزه شید شامل تندیس شید، لوح تقدیر و یک سکه بهار آزادی است که به انتخاب هیات داوران به یک عکاس اعطا می‌شود.

دبیر و داوران
هیأت داوران: نادر داوودی، رضا معطریان، آرش خاموشی، بهنام صدیقی و عباس حاجی محمدی
دبیر اجرایی: روشن نوروزی
تماس با دبیرخانه: info@sheedaward.ir

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.