کارگاه آموزشی شخصیت نگاری در پرتره توسط استاد فخرالدین فخرالدینی در تبریز برگزار گردید.
این کارگاه یک روزه که از طرف مجتمع آموزشی هنر و تکنولوژی و با مشارکت انجمن عکاسی سازمان بسیج هنرمندان استان آذربایجانشرقی در موضوع شخصیت نگاری در عکاسی پرتره تنظیم شده بود، روز پنجشنبه بیست و پنجم آبان ماه، با حضور علاقمندان هنر عکاسی در محل تالار استاد اقبال آذر مجتمع فرهنگی هنری ۲۹بهمن تبریز برگزار شد.
کارگاه آموزشی پرتره که با حضور بیش از یکصد و بیست نفر متقاضی این رشته هنری برگزار گردید، استاد فخرالدین فخرالدینی به مدت پنج ساعت در موضوع شخصیت نگاری در عکاسی پرتره از تجربیات و آموخته های یک عمر فعالیت خود در حوزه عکاسی پرتره به بیان نکاتی پیرامون فن عکاسی پرتره پرداختند.
از مباحث ارائه شده در کارگاه عکاسی پرتره توسط استاد فخرالدین فخرالدینی می توان به برجسته نمودن شخصیت در عکاسی پرتره، انواع نورپردازی برای چهره پردازی در عکاسی پرتره، خلاقیت در نورپردازی، تکنینک های عکاسی سیاه و سفید در عکاسی پرتره، فنون چاپ عکسهای پرتره، چگونگی پاسپارتو آثار عکاسی پرتره و … اشاره کرد.
در ادامه این جلسه آموزشی، استاد فخرالدینی به سوالات شرکت کنندگان پیرامون عکاسی پرتره توضیحاتی را ارائه نموده و آئین حسن ختام این کارگاه با ثبت عکس یادگاری باحضور هنرمندان شرکت کننده و استاد فخرالدینی به پایان رسید.
گفتنی است در پی استقبال عکاسان و علاقمندان به هنر عکاسی از کارگاه آموزشی عکاسی پرتره، از سوی مجتمع آموزشی هنر و تکنولوژی و سازمان بسیج هنرمندان استان آذربایجانشرقی به کلیه شرکت کنندگان گواهی پایان دوره صادر خواهد شد.
فخرالدین فخرالدینی در چهاردهم اسفند ماه سال ۱۳۱۱ در خانوادهای هنردوست، در آذربایجان به دنیا آمده است. پدرش شاعر و عکاس بود. در کودکی به نقاشی علاقه مند شد و هنوز هم نقاشی میکند. فخرالدینی در ۱۸ سالگی عکاسی را نزد پدر شروع کرده و عکاسی پرتره را از وی آموخت و بعد از تجربههای محدودی در ایران برای تکمیل آموختههایش در عکاسی به کشورهای آمریکا و آلمان سفر کرد، سه سال در آکادمی سانفرانسیسکو به کار مشغول شد و یک سال و نیم هم با شارکویکسی کار کرد که یکی از صاحبنظران خوب عکاسی کلن بود و تکنیک بالایی داشت. و در زمینه شخصیتگرایی در عکاسی پرتره کار کرد. مطالعه چندین جلد کتاب و آشنایی با عکاسان مشهور جهان عامل گرایش و تمایل او به عکاسی پرتره شد. همچنین در مراسم پانزدهمین سالگرد تاسیس خانه عکاسان تندیس یادبود زنده یاد هادی شفاییه به استاد فخرالدین فخرالدینی که آوازه و شهرتش منحصر به ایران نیست و از چهره های صاحب نام عکاسی پرتره محسوب می شود اهدا شد تا همواره یاد و خاطره شفاییه در اذهان عکاسی ایران ثبت شود. استاد فخرالدینی در سال ۱۳۹۰ از سوی شورای ارزشیابی هنرمندان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مدرک درجه یک هنری را اخذ نمودند.
دیدگاهتان را بنویسید