نمایشگاه عکس سفر در قاب در خانه هنرمندان

امیرحسین مددی و فرید ثانی   نگاه خود به جغرافیای طبیعی و انسانی ایران در طول بیش از ۲۵۰۰۰ کیلومتر سفر طی چهارسال گذشته را در قالب نمایشگاه عکس مستند با رویکرد هنری تحت عنوان ” سفر در قاب ”  به نمایش گذاشته اند . در این نمایشگاه  ۳۰  عکس مستند مطابق با تعریف جهانی عکاسی سفر  ،  از مناظر طبیعی  و زندگی بومی نقاط مختلفی از ایران در ابعاد مختلف به نمایش گذاشته می شود .

Poster Khabar

عکاسی سفر شاخه ای از عکاسی است که احساسی از یک زمان یا مکان, تصویر یک سرزمین, مردم آن سرزمین, یا یک فرهنگ در حالت طبیعی آنرا نشان دهد و  محدودیت جغرافیایی ندارد .
امیر حسین مددی و فرید ثانی از اعضای انجمن عکاسی ایران و  مجموعا سابقه حضور در بیش از  هشت جشنواره داخلی و ده جشنواره معتبر  خارجی به همراه کسب چند  جایزه و تقدیرنامه را  دارند .
افتتاحیه : یک شنبه ۲۸ آذر ماه ساعت ۱۷ الی ۲۰
نمایشگاه تا ۳/۱۰/۱۳۸۹ ادامه دارد
خیابان طالقانی ، بعد از ایرانشهر ، خیابان موسوی شمالی ، باغ هنر ، خانه هنرمندان ایران ، تالار پاییز

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

Scroll to Top